LAKO SE NAVUĆI NA WATTPAD


Želim dovršiti ime naslova. Lako se navući na Wattpad priče ako su stvarno dobre. Sve je počelo prije godinu dana, odnosno u 1. mjesecu prošle godine. To je bilo vrijeme kada mi je stari laptop bio u kvaru (khmmm... pitam se tko ga je potrgao? Aha, da, moj brat...) i nisam imala drugog zanimanja osim čitanja priča. Prvo su to bile priče na instagramu, neke i dan danas čitam. Nakon nekog vremena sam saznala i za Wattpad te sam odlučila otkriti što je to. Prvo mi i nije bilo baš zanimljivo čitati, pogotovo zato što sam bila nova i nisam se odmah znala snalaziti u aplikaciji. Kada sam se uhodala počela sam čitati priče, neke na engleskom, većinom su to bile ljubavne, a ima i brojnih mistery i horor priča koje su me jednostavno oduševile. Sada većinom čitam priče, odnosno pardon, cijelo vrijeme pišem priče, a zapravo se treba pisati da čitam 'knjige' pošto je to Wattpad. Moja isprika iz dubine duše xD Uglavnom, obožavam Wattpad, do sada sam pročitala sigurno preko 50 priča, reading lista mi je puna i vrvi sa novim naslovima.
Danas sam vam osim ovog velikog uvoda odlučila preporučiti par priča sa kojima sam se oduševila i koje su mi zaista jedne od najboljih. Također na naslovu priče možete kliknuti i poveznica vas automatski vodi do te 'knjige'.


KRŠI PRAVILA: NOVI POČETAK
"Što se dogodi kada jedna od najboljih učenica upadne u loše društvo, a nitko zapravo nije toga niti svjestan? Što ako za to znaju samo oni koji su upleteni u taj strašan krminal? Što ako nitko ne zna da oni postoje?Ova priča je mješavina romantike i akcije. Kao što sve ima svoj kraj i tako i sve ima svoj početak. Želite saznati kako? Zavrite u moju prvu priču..." (tekst autora)
- Ovo je kao što ste i po naslovu mogli zaključiti jedna kriminalna radnja, uz to i dašak romantike. Radnja se odvija u LA-u, a glavni lik je zamišljen kao Lara (Miley Cyrus). U uvodu se može jako puno saznati o Lari koja ima obiteljske probleme, kao i to da se jako povukla u sebe.
- Nemam ništa drugo za nadodati osim toga da me knjiga oduševila, kao i sama radnja. Preporučujem svima koji imate vremena da je pročitate. Možda se nekima neće svidjeti, ali ja stojim kod toga da mi je i dalje jedna od najboljih.


MY HANDSOME NEIGHBOR
- Glavna izreka ovog teksta je "Povrijedi me sa istinom, ali me nikada nemoj tješiti lažima." Izreka koja po mome mišljenju jako pristaje uz ovo djelo. Naime, radnja se odvija u Londonu, najčešće u stanu od cimerica Rose i Zoe. Radnja će se zahuktati kada se preko puta njih u istoj zgradi doseli novi susjed Hayden koji će uzburkati Rose. No, hoće li ona poći za njim ili ne zbog svoje velike tajne možete otkriti samo vi. Because, ja već jesam, a ne želim vam odati spojlere.
- Također ova knjiga My handsome je trilogija. Drugi dio je My handsome husband, a treći dio My handsome enemy.
- Baš sam prije tjedan dana završila sa trećim djelom knjige. Drugi dio mi se baš i nije svidio, ima radnji, ali su po meni samo višak, nije da mi se ne sviđa, ali sve se malo zakompliciralo da bi na kraju knjige sve bilo savršeno. Treći dio je potpuno drugačiji od prva dva djela jer se ne radi o već spomenutim likovima, nego o drugim likovima - njihovoj djeci. Da, znam da je spojler, ali morala sam barem to spomenuti. Svakako imate velike preporuke za ovu knjigu, vjerujem da će vam se kao i meni najviše svidjeti treći dio.


BORN TO DIE
- Ova knjiga je jako dirljiva, ne u smislu da ćete se rastopiti od slatkoće, nego je dirljiva u tome da je zaista... ne mogu opisati. Drugačija. Zaista je drugačija od ostalih koje sam čitala i koje sam tražila. Knjiga je puna osjećaja, misli, a radi se o rezanju samog sebe, nanošenju boli samom sebi, o raznim bolestima kao što su bulimija i anksioznost. Uglavnom, preporučujem svima da pročitaju. Možda neki smatraju da je glupo, ali stvarno preporučujem svima da barem prva pet poglavlja pročitate mislim da bi sigurno nastavili čitati. Knjiga je u originalu na talijanskome jeziku, pa vam preporučujem da je čitate na računalu ili laptopu kako bi mogli čitati prevođeni tekst, naravno osim ako razumijete talijanski (biti će vam super vježba).


TREPAVICE
- Ova 'knjiga' je više pisana kao dnevnik iako nema dane i datume, ima poglavlja. To je zapravo srednjoškolska priča puna ljubavi, talenata, tajna i istina kao i drame. Glavna lik je Ela, ona zapravo i piše svoje osjećaje, misli, dojmove i ideje. Također je jako dobra priča o muško-ženskim prijateljstvima, može li zapravo to biti prijatelji ili se uvijek jedna strana počinje drugačije osjećati. Počela sam je čitati nedavno, možda čak i prekjučer i stigla sam do 17. dijela. Puno se stvari do tog djela uzburkalo, puno se svađa dogodilo i otkrilo puno tajni, a i ljubavnih drama i osjećaja. Sam naziv mi se u početku nije baš svidio, mislila sam da se neka glupa i bezvezna priča nalazi iza ovakvog naslova, ali svakako kada nastavite čitati otkriti ćete zašto se baš tako zove ova 'knjga' Svakako mi je jedna od omiljenih na Wattpadu i rado ću je nastaviti čitati, a vama preporučujem da počnete ako već niste.

...
Stigli smo do kraja posta. Svakako vam preporučujem ove naslove da ih pročitate. Ako imate neku preporuku naslova za mene obavezno mi to napišite u komentare. Vidimo se!


16 Primjedbe

 1. Awww, još neko ko voli Wattpad. Mislim da ta brojka sve više i više raste. oD ovih priča čitala sam samo Trepavice.


  Novi post je na mom blogu, pogledaj ga: Adda's Life

  OdgovoriIzbriši
 2. Bukvalno znam kako ti je non-stop citam neke price tamo i ono sto mi se svidja jeste to sto sirim znanje engleskog jezika posto ga nemam u skoli😄

  https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

  OdgovoriIzbriši
 3. Super post draga, ja takodje obožavam citati price (knjige) na wattpadu. Procitaj neku od ovih koje su pomenula u postu. 💖

  https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 4. Uvek sam uzbudjena kada vidim da neko pise o Wattpadu, jer i ja zelim da objavim pricu tamo 😊. Iskreno, trudila sam se da nadjem price na srpskom, ali nisam uspela da naidjem ni na sta sto mi se svidja (zadnje je bilo nesto sa vampirima sto je bilo.. stvarno lose). Mnogo vise volim price na engleskom. Definitivno ti preporucujem The Diary Of Hazel i Dear Hazel (drugi deo). Pogledacu ove price definitivno 😊 Mnogo je lakse naci super knjige kada imas neciju preporuku ❤

  mellowcent.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 5. Prelijep post <3

  http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 6. great post dear i like it,thanks for sharing..

  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  OdgovoriIzbriši
 7. Sjajan post draga! Koristim Wattpad, pa skoro već 5 godina. :D Zaista je fantastičan sajt, toliko da svakog jutra čim otvorim oči idem da pročitam još koji deo, dok noću znam da pročitam i celu knjigu. :D Baš mi je drago što si pisala o ovom sajtu, verujem da će nekome pomoći u 'ubijanju dosade'. :)

  Milica's diary

  OdgovoriIzbriši
 8. Prije dvije godine sam bila ovisna o wattpadu i baš je ti bilo jedno dobro razdoblje. Ali kao i sve drugo, meni je dosadilo haha. Btw. Šareno ime bloga ti je prefora!

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Ja se sječam kada sam čitala Wattpad negdje u 6. ili 7. razredu osnovne, dakle prije 2,3 godine i nikada nisam voljela čitati neke autorske, izmišljene priče. Više sam voljela čitati neke random postove iz života cura koje pišu, a s kojima se mogu poistovjetiti, a to sam obožavala. No kako god, i meni je isto tako dosadio i nemam neku volju krenuti ponovo. Ali divno je vidjeti kako netko ispoljava svoj talent na stranicama kao Wattpad. <33

  OdgovoriIzbriši
 10. Iskreno čula sam za Wattpad, ali nikad nisam zapravo pogledala što je stranica i njen sadržaj. Sad budem, iskreno me zanima.♥

  https://ccuteggirls.blogspot.hr/ >novi post, napokon<

  OdgovoriIzbriši
 11. Super post.

  Čula sam za Wattpad i često ga koristim za čitanje raznih pričica.
  Stvarno ima mnogo zanimljivih stvari, i jako je jednostavna aplikacija za upotrebu, a pritom je i jako modernog i zanimljivog izgleda.
  Sve pohvale za post. :D

  PS. zapratila sam te.

  Visit my blog, Amaterska Umjetnost

  OdgovoriIzbriši
 12. Moja avantura sa Wattpadom je počela davne 2013, kada nisam mogla pronaći neku priču na našem, nego samo na engleskom. Obzirom da je moj engleski bio poznavanje osnovnog, ja sam ih ipak odlučila čitati. Evo me danas, nakon 5 godina, mogu reći da je Wattpad taj kome sam najviše zahvalna zbog mog sadašnjeg, skoro savršenog poznavanja engleskog. Definitvno jako korisna, a opet zabavna aplikacija. :)

  Minnah's Life

  OdgovoriIzbriši
 13. This is my first time on your blog and I really like it.I am new so visit my blog if you can,thanks ! <3

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fljubicastocarstvo.blogspot.ba%2F&h=ATNpPB1340HHaGnEzD3lzGddesUjhBjkuOV2a4_i4gydAb3qQbEXulQUXtA-zbGQFLnats-r7c_bgKf3HFIUQqV-L1lSjEGYGgtT7kS6kQEFkUefaUuaQ7Zms-yzmTjUh7s&s=1

  OdgovoriIzbriši
 14. Great post. I really enjoyed reading it.

  OdgovoriIzbriši