MOM I LOVE YOU

srijeda, svibnja 10, 2017

Majke su zapravo jedne od najbitnijih osoba u životu svakog djeteta. Ona te nosi 9 mjeseci u svome trbuhu, tih 9 mjeseci pazi na tebe i čuva te u sebi. I kada konačno dođeš na ovaj pokvareni svijet, ona želi samo da pogleda te tvoje plave dječje okice i miluje te u svome krilu. U tom trenutku kada te drži ispred sebe za nju kao da je život stao i gleda te očima punim ljubavi, punim pažnje i želje da odrasteš i budeš pravi čovjek.

I dodat ću onu sigurno vam poznatu izreku - majka je imenica bez zamjenice. I stvarno je tako. Stvarno je to da će vas majke uvijek voljeti bez obzira što vi napravili, one su te koje te vole više od svoga života i koje bi napravile sve za tebe. Razmisli malo. Razmisli malo o svome ponašanju prema njoj. Znam da ima super dobre djece, ali većina pa tako i ja ponekad joj znaju reći grozne stvari. Puno puta sam to napravila, i iskreno se kajem zbog toga. Voljela bih da joj nikada nisam rekla "Ostavi me na miru" ili "Idi k vragu", ali iz greška se uči, zar ne?


Ona je ta koja te je rodila, prematala ti pelene, učila te pisati, bila uz tebe kada su ti rasli prvi zubići, kada si napravio prve korake. Vodila te doktoru zbog vrućice i vodila te za ruku prvi dan škole. Ona je ta koja te prati cijeli život, osoba koju trebaš znati cijeniti kakva god ona bila. Ona osjeća kada se nešto događa s tobom, vidi kada si u sedmom nebu i kada se plašiš silnih testova i odgovaranja u školi. Na kraju, prođe život, a ti, ti sve više i više razmišljaš o tome što si dobro napravio, a što ne. I onda staneš.

Zato je bitno voljeti majku u svakom trenutku. Znam da su ponekad dosadne i naporne, ali u tome razdoblju nas lovi pubertet i jednostavno odrastamo. Neka vam vaše majke budu uzori u odrastanju, zato je danas taj dan da joj iskažete koliko je volite. Danas je majčin dan.
Ne trebate joj kupovati Christina Aquilera ili Chanel parfem, nego mislim da je i jedno "Volim te mama" i zagrljaj sasvim dovoljan da joj uljepša dan, a i čokolada koju voli ne bi bila na odmet ;) Volite svoje majke i poštivajte ih, one su te koje će vas voljeti cijeli život, volite i vi njih!


Kako ćete vi čestitati svojoj mami majčin dan? Ja ovim postom.

Volim te mama♥ Sretan ti majčin dan!

xoxo, Petra

INSTAGRAM: @petra_0106
MAIL: blogg.petraa@gmail.com

*sve slike su moje kao i cijeli tekst, ne kopiraj

Broj komentara: 17:

 1. Awww, skroz si me raznežila!

  https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 2. Divan post draga Petra. Ja sam za mamu jako vezana i sama pomisao da ću je jednog dana izgubiti me rastuži. Svim mama na svijetu sretan njihov dan! :)
  Minnah's Life

  OdgovoriIzbriši
 3. Odličan post, u potpunosti se slažem, a ti si sve lepo objasnila sa dozom topline, na svoj način! :*

  OdgovoriIzbriši
 4. Kada bismo barem malo poštovali svoje majke za sve što su nam uradile svijeti bi bio mnogo ljepši, ali većina ne poštuje svoje mame (nažalost), a ne shvataju da su upravo one te koje su nam podarile životi i jedine koje nam ne žele zlo. Predivan post draga

  Delilah's Stories

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se s tobom :) Hvala ti!

   Izbriši
 5. Predivan post sa mnoogooo emocija. Stvarno si me dirnula ovim svojim riječima. Na žalost danas je mnogo onih koji ne poštuju svoje majke. Ali ono od čega mi najviše dođe muka je kada čujem kako povise ton na nju jer im nije u stanju kupiti nekakve cipele ili tamo nekakav telefon, a ona jadnica ne spava noćima da bih zaradila i prehranila ih. Žalosno, ali istinito :/

  Moj mali kutak

  OdgovoriIzbriši
 6. This is so beautiful post with sooo many emotions. You should alwys respect your mother and this post is great to show that!

  I followed you, could you follow me back?
  http://melaniscorner.blogspot.hr/

  OdgovoriIzbriši
 7. This is so beautiful post with sooo many emotions. You should alwys respect your mother and this post is great to show that!

  I followed you, could you follow me back?
  http://melaniscorner.blogspot.hr/

  OdgovoriIzbriši
 8. Jedan divan post, pun jakih emocija 💙! Potpuno se slažemo oko poklona, mislim da je najveći poklon jedno iskreno volim te 💙!

  OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.